ASX 2019 Black Edition, foto. P.Poręcki 5

Mitsubishi ASX 2019 już w salonach

W Aktualności , ASX
Opublikowano 19 paź 2018

W polskich salonach Mitsubishi zadebiutowała najnowsza wersja najpopularniejszego modelu japońskiej marki – SUV-a Mitsubishi ASX 2019. Wydłużono listę wyposażenia a w cenniku pojawiło się kilka nowych, atrakcyjnych wersji tego pojazdu.

Black Edition i 2 inne, nowe wersje bestsellera ASX 2019
Najpopularniejszy model w gamie Mitsubishi, czyli SUV o nazwie ASX z roku modelowego 2019 będzie oferowany w 7 wersjach wyposażenia i ośmiu kolorach nadwozia, w tym 3 nowych – Intense Plus Safety, wzbogaconym o ważne systemy bezpieczeństwa - BSW, monitorujący martwe pole oraz RCTA – ostrzegający o ruchu poprzecznym z tyłu podczas cofania oraz Blue Sky Edition z relingami dachowymi i panoramicznym szklanym dachem.

Największą uwagę zwróci jednak nowa wersja ASX 2019 Black Edition, która oferuje 18-calowe, aluminiowe obręcze kół w kolorze czarnym, czarną, dolną osłonę zderzaka, lakierowane na czarno osłony bocznych lusterek, relingi dachowe, panoramiczny szklany dach i czerwone przeszycia kierownicy oraz gałki dźwigni zmiany biegów. Mitsubishi ASX 2019 Black Edition jest dostępne w 5 kolorach nadwozia – metalizowanych - niebieskim, czerwonym, grafitowym i czarnym oraz białym, perłowym.

Oto galeria zdjęć Mitsubishi ASX 2019 Black Edition: https://press.mitsubishi.pl/zdjecia/kategoria/22198

Wzbogacono także listę wyposażenia dotychczasowych wersji – we wszystkich specyfikacjach znajdziemy teraz światła do jazdy dziennej LED, a odmiana Invite oferuje nowe, 16-calowe aluminiowe obręcze kół.

W ofercie pozostaje atrakcyjny pakiet Blue Edition, z karoserią w niebieskim, metalizowanym kolorze i dodatkowymi elementami wyposażenia - chromowanymi listwami ozdobnymi na dole drzwi.

Mitsubishi ASX 2019 (https://www.mitsubishi.pl/samochody/asx) jest dostępny z benzynowym silnikiem 1.6 MIVEC o mocy 117 KM, współpracującym z 5-biegową, manualną skrzynią biegów i napędem na przednią oś. Silnik spełnia wszystkie najnowsze normy emisji spalin tj. Euro 6d Temp.

Bardzo korzystna oferta
Ceny Mitsubishi ASX 2019 startują obecnie od 59 990 zł. Decydując się na Mitsubishi ASX 2019, w wersji1.6 Inform klienci otrzymają zniżkę w wysokości aż 10 000 zł i promocyjny pakiet ubezpieczeniowy PZU w wysokości 3,8% wartości auta. Jeśli klient skorzysta z innego pakietu ubezpieczenia, zniżka wyniesie 8000 zł. W przypadku tej wersji miesięczna rata w kredycie Rent & Drive wynosi 580 zł a brutto w programie dla właścicieli firm - Business Contract – jedynie 280 zł netto. *

Kupując pozostałe wersje Mitsubishi ASX 2019 można skorzystać z 3 możliwości:

1. zniżka w wysokości 8 000 zł i promocyjny pakiet ubezpieczeniowy PZU w wysokości 3,8% wartości auta. Jeśli klient skorzysta z innego pakietu ubezpieczenia, zniżka wyniesie 6000 zł.
2. zniżka 7000 zł, kredyt 50/50, 3x33% lub kredyt Rent&Drive i promocyjny pakiet ubezpieczeniowy PZU w wysokości 3,8% wartości auta. Jeśli klient skorzysta z innego pakietu ubezpieczenia, zniżka wyniesie 5000 zł.
3. rabat 7000 zł, dodatkowa zniżka 3% w przypadku finansowania Business Contract i promocyjny pakiet ubezpieczeniowy PZU w wysokości 3,8% wartości auta. Jeśli klient skorzysta z innego pakietu ubezpieczenia, zniżka wyniesie 5000 zł.
4.
*Programy zakładają wpłatę własną 30%, roczny przebieg 10 000 km a czas trwania kredytu to 48 miesięcy.

O MITSUBISHI MOTORS
Mitsubishi Motors Corporation to działający w branży motoryzacyjnej producent o zasięgu międzynarodowym, z siedzibą w Tokio, który zbudował konkurencyjną przewagą na rynku pojazdów typu SUV i pick-up oraz elektrycznych i hybryd ładowanych z gniazdka PHEV. Odkąd grupa Mitsubishi wyprodukowała swój pierwszy samochód, ponad sto lat temu, wykazaliśmy się ambitnym i często rewolucyjnym podejściem, rozwijając nowe klasy pojazdów i wprowadzając technologie wyznaczające granice nowoczesności. Strategia marki, tkwiąca w genach Mitsubishi Motors, trafi do gustów ambitnych kierowców, gotowych rzucić wyzwanie konwencjom i zdecydować się na zmiany. Zgodnie z tą filozofią, Mitsubishi Motors wprowadziło w roku 2017 nową strategię marki, wyrażoną w sloganie „Drive your Ambition” - połączenie osobistego zaangażowania i ekspansywnego nastawienia oraz odzwierciedlenie stałego dialogu między marką a jej klientami. Dzisiaj Mitsubishi Motors angażuje się w działania inwestycyjne, w innowacyjne technologie, atrakcyjne projekty i rozwój produktów, dostarczając klientom na całym świecie ekscytujące pojazdy, znane z wyrazistego charakteru.